Tømrer Vejle og Kolding
Opgave: Samarbejde om kontorhuse og opførelse af arkitekttegnede huse

Artusbyg er en stabil og stærk samarbejdspartner. I snart 15 år har vi arbejdet sammen og bygget flere kontorhuse og utallige arkitekttegnede huse. I alle årene har tillid og loyalitet kendetegnet vores samarbejde, som jeg sætter stor pris på. Det fortæller Steen Bøgelund, der er arkitekt i Arkitektfirmaet Bøgelund.

Vi arbejder bl.a. sammen om R2 Groups nye kontorhus på Odinsvej i Hedensted, hvor Artusbyg vandt murer- og tømrerentreprisen. Samarbejdet med Artusbyg fungerer altid problemfrit, og jeg er aldrig i tvivl, om de udfører arbejdet med kvalitet.

De forstår 100 % mine tegninger og forklaringer. Det forhindrer misforståelser og giver en optimal byggeproces og et slutresultat, vi alle er stolte af.

Artusbyg er en stærk sparringspartner og løsningsorienteret. Det er tydeligt, at Artusbyg-ånden er nået hele vejen ud til svendene, der ligesom indehaverne Bent Olsen og Jesper Jensen altid arbejder dedikeret, kvalitetsbevidst og med godt humør.

Sammen med Artusbyg har Arkitektfirmaet Bøgelund udført utallige til- og ombygninger. Vi har opført dobbelthuse i to etager og et hav af enfamiliehuse, ligesom vi f.eks. har bygget Landbrugsrådgivningen i Tørring.

I Arkitektfirmaet Bøgelund ser vi frem til at fortsat godt samarbejde med Artusbyg.

 

Arkitekt, Steen Bøgelund
Arkitektfirmaet Bøgelund

Bent Olsen
Murermester og indehaver
E-mail bent@artusbyg.dk
Telefon 20 46 25 21

Se Cases