Maler Artusbyg Vejle Kolding
Opgave: Murerarbejde, småreparationer, forsikringsskader, flyttelejligheder

Artusbyg er det dygtigste murerfirma, jeg har mødt i mine 30 år i branchen. Deres svende er dygtige til at gebærde sig i forhold til beboerne i vores lejligheder. Vi får aldrig klager, og vi oplever, at vores beboere er meget tilfredse med det arbejde, Artusbyg udfører.

Vi bruger Artusbyg til al murerarbejde, f.eks. småreparationer, forsikringsskader og flyttelejligheder.

I Bovia har vi en istandsættelsesperiode på 14 dage, inden en ny lejer flytter ind. Artusbyg håndterer fliseudskiftning, sokkelreparationer og andet murerarbejde effektivt med flot finish. De overholder altid de aftaler, vi indgår. Både i forhold til deadlines og priser. Vi har aldrig oplevet, at en af deres svende udebliver til gene for vores beboer.

Det er de samme svende, Artusbyg sender hver gang. Det betyder, at de sammen med Bent Olsen kender os og vores behov. Det gør arbejdet let for både inspektører og varmemestre i Bovia.

Vi oplever sjældent, at noget går skævt. Sker det, orienterer Artusbyg os og udbedrer skaden. Derfor har vi stor tillid til Artusbyg og altid tilfredse beboere.

Artusbyg indgår let i et professionelt samarbejde med de øvrige håndværkere, vi bruger. De laver ordentligt murerarbejde og har en størrelse, så de er solidt økonomisk funderet. Det giver os et trygt og tillidsfuldt samarbejde.

Inspektør, Leif Nygaard Jensen
Bovia

René Horsted
Murer- og aut. kloakmester
E-mail rene@artusbyg.dk
Telefon 29 24 24 93

 

 

Bent Olsen

Murermester og indehaver

E-mail bent@artusbyg.dk

Telefon 20 46 25 21

Se cases