Murer Vejle og Kolding
Opgave: Tømrer- og murerarbejde. F.eks. murreparation, rækværk på højlager og nyt kantinekøkken

I Anders Andersens Rengøring vælger vi ofte Artusbyg til forskellige vedligeholdelsesopgaver og nye byggeprojekter. Hos Artusbyg kan vi få løst alle håndværkeropgaver. Det gør det enkelt og let for os, at vi kun behøver at ”handle et sted”, forklarer Palle Brosbøl, der afdelingsleder for Jylland og Fyn.

Artusbyg har blandt andet udført murreparationer på bygningen. De gamle fuger er kradset ud og erstattet med nye. Arbejdet er udført perfekt og giver bygningen et tiltrængt facelift. Undervejs i arbejdet henvendte murersvenden sig flere gange og rådgav os til den optimale løsning.

Svendene i Artusbyg tager ansvar og udfører alle vores opgaver ordentligt, med flot finish og til den aftalte tid og pris. Når vi har behov for, at det går ekstra stærkt, rykker de hurtigt ud. F.eks. var de effektive og hurtige til at etablere nyt rækværk til et repos på lageret.

I servicebranchen har vores kunder indimellem behov for hjælp til vedligehold af bygninger eller reparationer. For at det er nemt for dem, ønsker de, at vi sender en samlet regning. I de situationer anbefaler og bruger vi ofte Artusbyg, da de typisk kan løse hele opgaven internt i deres organisation.

For et stort rengøringsfirma som Anders Andersens Rengøring er det vigtigt, at vores medarbejdere har gode forhold og et godt arbejdsmiljø. Derfor har Artusbyg sat nyt køkken op og bygget en buffet i vores kantine. Det forbedrer både arbejdsforholdene og præsentationen af maden.

Udover at være konkurrencedygtig på kvalitet, er Artusbyg det også på pris. Det ved vi, for vi indhenter altid flere priser på større projekter. Pris og kvalitet hænger sammen, og vi er glade for at arbejde sammen med Artusbyg og deres dygtige svende. Tingene er altid i skønneste orden, og de er dygtige til at rydde op efter sig. Det lægger vi naturligvis mærke til som rengøringsvirksomhed.

Afdelingsleder, Palle Brosbøl Hansen
Anders Andersens Rengøring

René Horsted
Murer- og aut. kloakmester
E-mail rene@artusbyg.dk
Telefon 29 24 24 93

 

 

Bent Olsen

Murermester og indehaver

E-mail bent@artusbyg.dk

Telefon 20 46 25 21

Se cases