Opgave: Ny Opel Black Box butiksfacade for Tegllund A/S

Vi er stolte af vores nye facade og kunderne har rost den til skyerne. Men vi må også være ærlige at sige, at den gamle facade var en smule trist at se på, siger salgschef i Tegllund A/S i Vejle Nicolai Juul med et smil.

Den nye facade, som Artusbyg har bygget, er en såkaldt Black Box ved indgangspartiet. Facaden er designet af Opel, der ønsker at alle facader i Europa er ens for at styrke brandet og skabe et ensartet Opel-univers.

I Tegllund er vi meget tilfredse med Artusbyg, der vandt hovedentreprisen. De løftede hele byggeprocessen professionelt og rådgav os om alternative og bedre løsninger. Artusbyg har håndteret al koordinering med bl.a. elektrikere og smede. Det gjorde, at projektet kørte smidigt og effektivt.

Udover faceliftet af facaden har Artusbyg bygget indvendige skillevægge i glas og gips og stået for malerarbejdet. De var dygtige til at følge op på tingene og sørge for, at alt klappede til aftalte tid og pris. Samarbejdet med Artusbyg om Black Box konceptet betyder, at vores biler i dag fremtræder endnu flottere i vores butik.

Salgschef, Nicolai Juul
Tegllund A/S i Vejle

Jesper Jensen
Ejer og tømrermester
E-mail jesper@artusbyg.dk
Telefon 28 51 93 37

Kristian Juhl 

Byggeleder i tømrerafdelingen

E-mail kristian@artusbyg.dk

Telefon 23 47 10 80

Se cases