Leder du efter en klartseende glarmester?

Både nye erhvervsbyggerier og huse får større og flere vinduer. Vinduerne kan efterhånden ikke blive store nok, for vi vil opleve og have glæde af lyset året rundt.

I Artusbyg har vi specialuddannede glarmestre, der dagligt rådgiver boligforeninger, det offentlige og erhvervs- og privatkunder. Skal vinduerne eksempelvis være varme- eller lydisoleret? Eller skal der et filter i glasset, så dine møbler ikke falmer?

Mulighederne er mange, og vi står klar til at give dig de bedste forudsætninger for at træffe de rigtige valg.

Et væld af muligheder

Det er en videnskab i sig selv at sørge for at glasset opfylder kravene til f.eks. brudsikkerhed og brand. Vores glarmestre kender til det væld af muligheder du har og til lovgivningen på området.

Har du f.eks. en altan eller balkon, hvor du gerne vil skabe læ uden at forringe udsigten, kan et brudsikkert glasværn være en mulighed. Ligesom en trappe eller rumopdeling i glas kan forskønne dit domicil eller bolig.

Få løst dine opgaver inden for glas. F.eks.

  •          Større vinduespartier til domiciler og huse.
  •          Udskiftning af termoruder hvis de er punkteret.
  •          Rumopdeling og rumadskillelse.
  •          Glasværn til altaner.
  •          Trapper.
  •          Terrasse.

Søger du en glarmester?

Vores erfarne glarmestre kender alt til de forskellige muligheder inden for glas, vinduer, glasværn og rumadskillelse med glas. Har du behov for en glarmester i Vejle, Kolding eller hvor du end bor, så kontakt Jesper Jensen eller Kristian Jul. De garanterer professionel rådgivning og et sublimt slutresultat.

Jesper Jensen
Ejer og tømrermester
E-mail jesper@artusbyg.dk
Telefon 28 51 93 37

 

Kristian Juhl 

Byggeleder i tømrer afd.

E-mail kristian@artusbyg.dk

Telefon 23 47 10 80