Murer Vejle og Kolding

Er du på udkig efter en stolt og kvalitetsbevidst murer?

Artusbyg er et godt valg, hvis du ønsker en murer, der elsker sit fag og prioriterer at udføre murerarbejdet med kvalitet og elegance.

I Artusbyg består vores murerafdeling af 20 dygtige murersvende og lærlinge. De løser dagligt og dedikeret murerarbejde for erhverv, private, det offentlige og boligforeninger gennem serviceaftaler og enkeltstående opgaver.

Egen avl af rette støbning er en styrke

I Artusbyg bliver drenge til mænd og murere af rette støbning. For vi sætter en stor ære i at uddanne nye lærlinge, så der også fremover er dygtige håndværkere til murerfaget. Mange af vores svende er uddannet i Artusbyg. Derfor ved vi, at de løser dit murerarbejde nøjagtig, som hvis det var mester selv.

Få løst dit murerarbejde. F.eks.:

  • Opmuring af bagmure, facader og skillevægge.
  • Oppudsning. F.eks. stoksætning, vandskuring, finpuds, filtsning og indfarvet facadepuds.
  • Flisearbejder. F.eks. vægfliser, gulvklinker og klinkebelægninger på trapper.
  • Vådrumssikring
  • Tagarbejder med oplægning og påmuring af klassisk tegl.
  • Renovering af facader. F.eks. omfugning, reparationer af "skruk" puds, gesimser og nye skorstene.
  • Kalkning af kirker og andre ældre bygninger.

Flere håndsværksfag samlet under ét tag

I Artusbyg har vi samlet 60 dygtige og veluddannede murere, tømrere og malere under ét tag. Et bygge- eller renoveringsprojekt kræver samarbejde mellem de forskellige faggrupper.

Når du vælger Artusbyg, udnytter du den synergi og de fordele et tæt internt samarbejde på tværs af faggrupperne giver i forhold til effektivitet og kvalitet i dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Har du brug for en murer, der gør det let for dig?

Kontakt Bent Olsen eller René Horsted, hvis du søger en murer i Vejle og omegn. Bent og René går begge systematisk og kvalitetsbevidst ind til alle opgaver, og de sætter en ære i at løse dit murerarbejde til din fulde tilfredsstillende. Har du brug for at få løst tømrer-, anlægs-, kloak- eller malerarbejde i forbindelse med murerarbejdet, løser de også den del.

René Horsted
Murer- og aut. kloakmester
E-mail rene@artusbyg.dk
Telefon 29 24 24 93

 

 

Bent Olsen

Murermester og indehaver

E-mail bent@artusbyg.dk

Telefon 20 46 25 21

Se cases