Tømrer Vejle og Kolding

Har du brug for en kvalitetsbevidst tømrer, der kan sit håndværk?

I Artusbyg arbejder flere end 25 tømrere dagligt med nye byggeprojekter og vedligeholdelsesarbejde på bl.a. sygehuset i Vejle, hos boligforeninger, erhverv og for private.

Dygtige svende udfører dit arbejde

Mange af de kvalitetsbevidste og erfarne svende du møder, har vi selv uddannet. Det er vi stolte af, for det er vigtigt, at en virksomhed som vores er med til at uddanne nye fagligt dygtige svende.

Så når du vælger Artusbyg til dine byggeprojekter, vælger du også at møde lokale unge drenge, der er i lære som tømrer. Sammen med dygtige svende sørger de for, at dit tømrerarbejde udføres med akkuratesse og bevidsthed om, at det er de små deltaljer, der afgør finishen på arbejdet. 

Få løst dine tømreropgaver. F.eks.

  • Renovering og udskiftning af tage.
  • Efterisolering - ofte som en del af en tagrenovering.
  • Udskiftning af vinduer og døre.
  • Levering og montering af køkkener
  • Reparationer og vedligehold
  • Trægulve og gipslofter

Én kontaktperson styrer hele dit projekt

Gennem hele dit byggeprojekt har du én kontaktperson i Artusbyg. Går dit byggeprojekt på tværs af de forskellige håndværksfag, koordinerer han opgaven med f.eks. vores murer-, maler- og anlægsafdeling. Det giver dig tryghed og tid til andre af dine vigtige opgaver.

Kvalitet og energioptimering

Som mange andre har du sikkert fokus på, hvordan du ved at energioptimere kan spare penge og samtidig beskytte miljøet. I Artusbyg rådgiver vi dig om, hvordan du kan energioptimere. F.eks. ved at efterisolere eller udskifte utætte vinduer og døre med DVK godkendte elementer.

Tømrermesteren garanterer kvaliteten

Skal du bygge nyt, udskifte vinduer, lægge nyt gulv, opsætte nye gipslofter eller noget helt femte? I Artusbyg udfører vi tømrerarbejde i Vejle, Kolding og i de omkringliggende byer. Kontakt Jesper Jensen eller Kristian Juhl. De står 100 % bag alle svende og lærlinge og garanterer naturligvis for kvaliteten i hver eneste opgave.

Jesper Jensen
Ejer og tømrermester
E-mail jesper@artusbyg.dk
Telefon 28 51 93 37

Kristian Juhl 

Byggeleder i tømrerafdelingen

E-mail kristian@artusbyg.dk

Telefon 23 47 10 80

Se cases