Tømrer Vejle og Kolding

Har du brug for en kvalitetsbevidst tømrer, der kan sit håndværk?

I Artusbyg arbejder flere end 25 tømrere dagligt med nye byggeprojekter og vedligeholdelsesarbejde på bl.a. sygehuset i Vejle, hos boligforeninger, erhverv og for private.

Dygtige svende udfører dit arbejde

Så når du vælger Artusbyg til dine byggeprojekter, vælger du også at møde lokale unge drenge, der er i lære som tømrer. Sammen med dygtige svende sørger de for, at dit tømrerarbejde udføres med akkuratesse og bevidsthed om, at det er de små deltaljer, der afgør finishen på arbejdet. 

Få løst dine tømreropgaver. F.eks.

  • Renovering og udskiftning af tage.
  • Efterisolering - ofte som en del af en tagrenovering.
  • Udskiftning af vinduer og døre.
  • Levering og montering af køkkener
  • Reparationer og vedligehold
  • Trægulve og gipslofter

Flere håndsværksfag samlet under ét tag

I Artusbyg har vi samlet 60 dygtige og veluddannede murere, tømrere og malere under ét tag. Et bygge- eller renoveringsprojekt kræver samarbejde mellem de forskellige faggrupper.

Når du vælger Artusbyg, udnytter du den synergi og de fordele et tæt internt samarbejde på tværs af faggrupperne giver i forhold til effektivitet og kvalitet i dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Tømrermesteren garanterer kvaliteten

Skal du udskifte vinduer, lægge nyt gulv, opsætte nye gipslofter eller noget helt andet? I Artusbyg udfører vi tømrerarbejde i Vejle og omegn. Kontakt Jesper Jensen eller Kristian Juhl. De står 100 % bag alle svende og lærlinge og garanterer naturligvis for kvaliteten i hver eneste opgave.

Jesper Jensen
Ejer og tømrermester
E-mail jesper@artusbyg.dk
Telefon 28 51 93 37

Kristian Juhl 

Byggeleder i tømrerafdelingen

E-mail kristian@artusbyg.dk

Telefon 23 47 10 80

Se cases