Murer Artusbyg Vejle Kolding

Stærkt hold med dygtige folk inden for flere fagområder

Artusbyg A/S er skabt af en fusion mellem Hover Tømrerforretning og Murermester Bent Olsen i efteråret 2013. Gennem fusionen har Jesper Jensen og Bent Olsen skabt et stærkt hold med dygtige folk inden for flere fagområder. Det giver større fleksibilitet, bedre opgavestyring, indkøbsfordele og  øget konkurrenceevne.

Knusende effektiv projektstyring

I Artusbyg arbejder over 75 fagligt dygtige og veluddannede murere, tømrere, malere, jord-, beton-, kloak- og anlægsarbejdere under ét tag. De forskellige fagområder arbejder tæt sammen. Det tætte samarbejde giver en knusende effektiv styring af dit byggeprojekt, din renoveringsopgave eller ved istandsættelse af flyttelejligheder for boligforeninger.

I Artusbyg arbejder vi for det offentlige, boligforeninger og for erhvervs- og privatkunder gennem serviceaftaler, enkeltstående opgaver og hovedentrepriser.

Et stærkt slutresultat

En smidig byggeproces, minimal spildtid, godt håndværk og et flot resultat er nogle af de nøgleværdier, vores dygtige håndværker arbejder efter. Når du samarbejder med Artusbyg har du én fast kontaktperson. Sammen med svendene sætter han en ære i at levere et slutresultat, som både du og vi er stolte af.

Derfor – Rammer med stolthed.

Vi tager vores samfundsansvar alvorligt

I Artusbyg tiltrækker og fastholder vi de bedste håndværkere gennem et godt arbejdsmiljø, uddelegering af ansvar og spændende, varierende arbejdsopgaver.                                                                 

Vi er bevidste om, at Artusbyg har et medansvar for at beskæftige fleksjobbere  og uddanne nye svende, så der også fremover er dygtige håndværkere. Direktør Bent Olsen er aktiv i dansk byggeri. Gennem flere udvalgsposter er han bl.a. med til at udvikle uddannelserne og påvirke virksomhederne til at tage flere lærlinge ind.

Udvalgsposter

  1.      Formand for Lokalt uddannelsesudvalg, udpeget af Dansk Byggeri.
  2.      Formand i murersektionen for Region Syd under Dansk Byggeri.
  3.      Bestyrelsesmedlem i Dansk Byggeri Region Syd.
  4.      Formand i Dansk Byggeri, lokalafdeling Vejle.

 

Artusbyg A/S
Islandsvej 7
7100 Vejle
Telefon 76 80 10 80
E-mail mail@artusbyg.dk

CVR: 35 47 62 96

 

 

Se cases